Tell the world that I'm coming home

So... Today was my last day. I'm flying home tomorrow. It feels soo weird and I've cried a couple of times today! Det var så sjukt jobbigt att säga hejdå till mina kompisar idag, vi alla tjejer hade en sista sleep over at Annas house and Tyler, Andrew och Nis kom förbi också en stund. Vi badade jacuzzi, spelade pingis och kollade på film i hennes typ bio salong haha. På eftermiddagen hämtade min värdfamilj mig så gick vi ut och åt en sista gång på The Stone Cellar, vi satt på uteserveringen och solen sken och det var så najs. Käkade fetaste hamburgaren med sviiin goa pommes! Sitter i mitt rum och packar ner det sista nu. Sista natten i mitt rum, kommer sakna mitt rum och huset och allt här omkring. PEACE OUT AMERICA, ITS BEEN REAL.

Kommentarer
Postat av: Amiral armhåla

Välkommen hem gums

2014-06-07 @ 15:49:38
Postat av: Linnea

Kan du inte ha en frågestund om resan nu när du kommit hem??:)

2014-08-06 @ 22:03:38
Postat av: Frida

Hej!! Jag har tänkt att åka på ett High School år (Y)!!! Men är lite osäker på när hur har du gjort med gymnasiet?? Har ju fattat att du tagit examen i USA men hur fungerar det när man kommer till Sverige igen??? :)

2014-08-20 @ 21:32:36
Postat av: lojsan

Hahahha men ditt nöt i ettan och tvåan kom jag antingen precis när vi börjar eller försent till skolan så haha det är mycket mindre nu ;)

2015-01-04 @ 16:22:33
URL: http://loischau.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0