Tjinixennnn

Hello!
Har inte bloggat så mycket alls så tänkte bara slänga in ett inlägg snabbt, har under de senaste 5 dagarna hunnit fylla 18, åkt till Stockholm, sett One Direction i Friends Arena, vart på bio, shoppat, käkat ute massa gånger. Har helt enkelt haft det bäst! Min födelsedag var grym, fick stanna hemma från skolan och gick på stan med mamma istället och fick även en iphone 5 i present (woho) och några skal till iphonen och en tröja och pengar, sen på kvällen gick hela familjen ut och åt Pizza Hut, as gott!
Dagen efter var det dags att åka till Stockholm, tåget gick 05.55 så fick vakna 04.30. Åkte dit med Mathilda, Madeleine och hennes goa lillasyster Sophia. Vi bodde på Scandic, det var ganska lyxigt faktiskt. På dagen var vi ute och shoppade i 4 timmar och käkade på jensens med Maddes två andra kompisar och sen gick vi tillbaka till hotellet för att fixa oss inför konserten. Konserten började vi halv 8 eller aa, förbandet var då. Vi åkte tunnelbanan vid halv 7 och var vid arenan kvart över och jag säger bara en sak, herreguuuud vad stort det var. Det var mer än 35 000 skrikande tjejer och det var så himla underbart. Grät i början när killarna kom på scenen (HAHAHA) men sen stod vi och hoppade, dansade och skrek för full hals. Kan ju säga att jag var rätt hes när jag vakna dagen efter. Det var i alla fall den bästa kvällen i mitt liv, jag var liksom högst 10 meter ifrån världens bästa killar!! Och nu vart man 18 också, det känns verkligen inte som det. Jag ser mig inte som vuxen och det kommer jag inte göra på ett bra tag kan jag ju säga haha :) Här kommer lite bilder från stockholmsresan 8-9 maj! Och en sista sak, jag vill så himla gärna flytta till Stockholm, älskar den staden så sjukt mycket!! Och btw, vi såg Bruce Springsteen utanför Grand Hotel också, as coolt ;)
Utanför Grand Hotel där alla trodde att One Direction bodde haha, kaos.


De höll fortfarande på att bygga på arenan, därav byggnadsställningarna!

Här fick alla som hade parkett platser gå in!!

Glada tjejer som väntar på 1D!!

iiihh!!
 
Här är en video som deras trummis la ut på keek från konserten i Sverige, det var ljushavet under deras låt Little Things. Asså ni ser ju hur sjukt mycket folk det var!! Bästa kvällen.

RSS 2.0