Final Exams och bröllop

Tjinixen!

Ska bättra mitt bloggande, har inte haft tid att blogga så mycket för i torsdags och fredags hade vi final exams vilket är slutprov i alla ämnen så det vart lite stressigt men det gick jättebra i alla fall. På måndag har vi ingen skola för vi har som ett ''semester break'' för att vi haft finals så ger de oss en dag ledigt. Och på tisdag börjar semester 2 så kommer ha helt nya ämnen, redan gått halva perioden på high school och har halva kvar. Tiden går fort. Men såhär kommer mitt nya schema se ut:

Set 1-Literature 3
Set 2-Study Hall
Set 3-Religion
Set 4-Geometry
Set 5-Earth Science
Set 6-Psychology
Set 7-Independent Living (Man lär sig typ hantera pengar och budgetera och sånt)
Set 8-U.S Government

Pretty excited about my new Schedule, intressanta ämnen! Förutom Earth Science, det är en hel semester class och den är så tråkig.. Idag var vi i alla fall på ett bröllop, det var jättekul fast det var annorlunda för tjejen som skulle gifta sig, hennes föräldrar var från Thailand så det var ett thailändskt bröllop. Och det var massa massa mat och desserter och själva ceremonin var i deras hus och det var hur mycket folk som helst, det var jättekul! Vi kom hem för ett tag sedan och vi har precis ätit middag och spelat spel! Har börjat kolla på Geordie Shore från början, älskar deeet!!

116 dagar kvar tills jag fyller 19 (blää, vad gammalt), 119 dagar till prom och 140 dagar kvar till graduation! Wihoo!! Flera av mina vänner har redan börjat leta efter prom dresses, kanske också borde börja leta??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0