Familjehäng

Hej bloggish!
Kom hem för en stund sedan, har vart på min värd lillasysters konsert med resten av familjen. De hade uppvisning och sjöng massa låtar! Innan det så åt vi middag på Mindu buffet som ligger downtown Appleton. Sitter i alla fall i mitt rum nu och dricker apelsin juice och ska läsa en short story i min American Literature bok. Har nämligen läxa tills imorgon att läsa igenom :) Imorgon är det fredag wiho, thumbs up for FRIDAY!


NO SCHOOL TOMRROW I REPEAT NO SCHOOL

Wiho! They announced in the speakers today in school that school is caneled tomorrow, gissa om jag blev glad?! Anledningen är att nu har vi börjat få sådär kallt igen här i Wisconsin, min värd pappa sa att det ska bli -40 imorgon, wtf?! Galet kallt i alla fall, men inga sura miner för skolan är trots allt caneled, woopdidoo!
 
Kom nyss hem från gymmet med min värd mamma, ska äta och duscha sen ska jag kolla senaste avsnittet av PH och sen såg jag idag att Morgan och Ola-Conny började idag igen på kanal 5. Det får man ju absolut inte missa så ska kolla på det också. De är så roliga de två, dör av skratt varje gång jag kollar haha!
Kom på att det redan är februari snart, vad händer med tiden?!

Saturday

Älskar lördagar. Lätt bästa dagen på hela veckan, och fredag då! Har hängt med min värdmamma hela dagen, vi åkte och små shoppade lite och sen åt vi lunch ute och sen åkte vi även och storhandla. Från affären köpte jag Seventeen magazine, prom börjar ju närma sig och i den senaste upplagan är hela tidningen fylld med massa prom dresses så man kan ju kika där lite. Vi åkte hemifrån runt halv 12 och kom hem igen halv 7 så vi har vart ute och fixat grejer hela dagen. Ska i alla fall titta igenom tidningen och äta min Reese's! Imorgon i skolan så är det Winter fest, kören ska sjunga och de ska servera massa mat och the band ska uppträda och lite så, så ska dit imorgon! Och sen på måndag kanske skolan inställs för nu börjar det bli sådär kallt igen. Tydligen -20 med iskalla vindar på måndag.. Brr!!

<333333333

Go foxes go foxes gooo

Kom precis hem från the basketball game. We lost but it was fun anyways och vara med alla kompisar och skrika massa heja ramsor och överrösta andra sidan som heja på det andra laget! Är fett trött nu så ska gå och lägga mig nu.  God natt/god morgon :)
we we are the mighty mighty foxes!!

Basketball game

Hej!
Är så dålig på att blogga just nu men har nästan ingen tid, är mycket med kompisar och värdfamiljen och aktiviteter efter skolan men ska försöka blogga oftare! Igår hade vi prov i earth science och till provet fick vi ha lappar med svar på, fram och baksida och det är helt sjuukt hur litet och mycket alla skrev på sina lappar. De skrev ner typ hela kapitlet på den lilla lappen man fick ha haha!! Men provet gick bra det var lätt. Nu är jag i skolan och tittar på the cheerleading practice, några kompisar är i laget och de förbereder för the basketball game! Idag möter vi Freedom high school. Hoppas vi vinner!!
Min kompis Abbys lapp! Asså hon hade både fram och baksida haha!! Allt för att få med så mycket som möjligt!

Weekendddd

Hej!
Igår var det då fredag woop woop, inga läxor eller sånt och efter skolan stannade jag och tog kort för the year book med Sara sen när jag kom hem så var jag med Rachel (värd lillasyster) och spenderade tid med henne, vi satt och pratade om första dagen jag kom hit och hur blyg jag var de första dagarna jämfört med hur jag är nu, det var faktiskt lite kul! Sen lyssnade vi på one direction och åt chips och målade haha. Det kommer bli jobbigt att säga hejdå till henne i sommar när jag åker hem, hon har blivit som min lillasyster. Idag har vi alla storstädat huset och efter det så gick hela familjen ut och åt middag, jag körde klassikern, hamburgare with american cheese and french fries och en dr.pepper till det. Så jäkla gott men blev såå mätt!! Sen när vi kom hem åt vi glass :))

Muuuuuuuuuuummmssss

4 månader

Idag firar jag 4 månader i USA!! Det är sjukt hur tiden kan gå så snabbt, liksom dagarna försvinner bara och snart är det dags för graduation och jag har snart vart här halva tiden, jag kom ju nyss hit känns det som? Slutet kommer komma snabbt för våren går alltid så himla fort! Sverige, snart är jag hemma! :D 
Homecoming 2013, me and Dana :)

Scooby dooby doo

Sitter och kollar på Scooby-Doo på min laptop och äter sun chips, sååå goda!!

Sun Chips är fullkornschips, kanske inte låter så gott men de är sååå goda. Min favorit är Garden Salsa <3<3<3

Final Exams och bröllop

Tjinixen!

Ska bättra mitt bloggande, har inte haft tid att blogga så mycket för i torsdags och fredags hade vi final exams vilket är slutprov i alla ämnen så det vart lite stressigt men det gick jättebra i alla fall. På måndag har vi ingen skola för vi har som ett ''semester break'' för att vi haft finals så ger de oss en dag ledigt. Och på tisdag börjar semester 2 så kommer ha helt nya ämnen, redan gått halva perioden på high school och har halva kvar. Tiden går fort. Men såhär kommer mitt nya schema se ut:

Set 1-Literature 3
Set 2-Study Hall
Set 3-Religion
Set 4-Geometry
Set 5-Earth Science
Set 6-Psychology
Set 7-Independent Living (Man lär sig typ hantera pengar och budgetera och sånt)
Set 8-U.S Government

Pretty excited about my new Schedule, intressanta ämnen! Förutom Earth Science, det är en hel semester class och den är så tråkig.. Idag var vi i alla fall på ett bröllop, det var jättekul fast det var annorlunda för tjejen som skulle gifta sig, hennes föräldrar var från Thailand så det var ett thailändskt bröllop. Och det var massa massa mat och desserter och själva ceremonin var i deras hus och det var hur mycket folk som helst, det var jättekul! Vi kom hem för ett tag sedan och vi har precis ätit middag och spelat spel! Har börjat kolla på Geordie Shore från början, älskar deeet!!

116 dagar kvar tills jag fyller 19 (blää, vad gammalt), 119 dagar till prom och 140 dagar kvar till graduation! Wihoo!! Flera av mina vänner har redan börjat leta efter prom dresses, kanske också borde börja leta??


Långt håååår

Har fått långt hår igen wiho, klippte ju till axlarna 2012 och nu har det allt vuxit ut igen!!

NO SCHOOL TOMORROW EITHEEER

WOHOOOO!!!

Vädret

Vädret just nu. Och så med vindar på det! Testade att bara gå utanför dörren snabbt och usch vad kallt det var, kändes som -40! Är så glad att vi inte har någon skola idag och att jag kan vara inomhus hela dagen. På nyheterna har de varnat för att gå ut för att det är så kallt!!

Brrr..

Hej svejs!
Har inte bloggat på några dagar nu för jag har inte haft så mycket om skriva om, dagarna ser i princip likadana ut nu. Skola, vara med kompisar, vara med värdfamilj, läxor, äta, sova haha. Vill ju inte skriva om samma saker hela tiden utan vill skriva när jag gör lite mer intressantare grejer, om ni förstår hehe. Sitter just nu down in the office med min värdmamma och pluggar och äter caramelized popcorn. Har exams onsdag, torsdag, fredag och i engelskan ska vi skriva uppsats på lektionstid så sitter och skriver på min artikel sammanfattning som vi ska ha med oss. Och imorgon (måndag) är det ingen skola WOHOOO! Anledningen är för att det är för kallt. Låter helt galet men det ska bli -30 imorgon med vind, så det kommer kännas som -45 och det är för kallt för att ens gå ut och skolbussar och bilar funkar inte när det är så kallt så de kan inte köra! Och jag klagade på -2 grader i Sverige men -45 är helt sjukt, trodde typ inte ens att man kunde leva i så kallt men tydligen så kan man det. På nyheterna förklarar de det som dangerously cold och de stänger massa skolor i Wisconsin!! Och min värdmamma sa nyss till mig att skolan kanske är inställd på tisdag också, jippi!
Här kan ni läsa om det: http://www.google.org/publicalerts/alert?aid=6695d5ef6a73cd58&hl=en&gl=SE&source=web
Såhär glad blev jag because of no school tomorrow! Wihooo

RSS 2.0