At the cabin

Här kommer lite bilder från dessa två dagar at the cabin, hann inte ta bilder på själva huset för min mobil ladda ur och hade inte med laddaren (smart!). Men i alla fall, i lördags när vi kom fram så chillade vi typ by the lake som ligger typ två meter från deras hus och jag Zoe och Rachel åkte paddle boat i sjön och sen åt vi god mat och på kvällen kollade vi alla på film och åt peach pie, standard här nu. Robins mamma och pappa var också där och sen kom även hennes bror dit och han hade med sig världens gulligaste hundvalp, den hette Boomer haha! Sen idag (söndag) så åkte vi fyrhjuling upp i bergen och plockade björnbär och gick på en liten hike och hade värsta fina utsikten över hela skogen! Här kommer lite bilder :)
Här stannade vi påväg till the cabin och köpte glass, jag köpte snickers and fudge, bästa glassen!!
Me and Rachel! (värd lillasyster)


In the paddle boat med min flytväst!! (Ursäkta maten mellan tanden hahahaha!!)
Boomer!
Jag, Rachel och Robin (värdmamma och värdsyster) aaand me on the four wheeler, fett cool!
Utsikten! Man ser inte så bra på denna bilden men det var verkligen jättefint där uppe!!

27/9

Hej på er!
Idag har jag vart här i två veckor!! Hur sjukt?! Tiden har gått jättefort och jag har det så bra här även fast jag har hemlängtan lite här och där.. Meeen i alla fall, nästa fredag är det homecoming football game woop woop, go foxes! Och sen på lördagen är det homecoming dance och jag har en deeejt, blev frågad för två dagarsen av en kille som också är utbytesstudent, han är från Italien! Skolan blir bättre och bättre för varje dag och jag trivs jättebra i skolan och hos min värdfamilj, de är huuur snälla som helst!! Imorgon ska vi åka till deras cabin (house by the lake) som ligger up north, tar typ 1-2 timmar upp dit med bil så vi ska åka tidigt på morgonen och kommer hem på söndag igen! Robin sa att vi skulle åka fyrhjuling i bergen när vi kommer fram to the cabin imorgon så det ska bli fett kul!! Nu ska vi äta glass och varm chokladsås, skriver på söndag när jag kommit hem igen och kan ta bilder också :D Saknar er hemma!
I love America.

Hehe

Vill bara säga att jag har världens bästa familj och vänner i Sverige! Längtar tills jag får träffa er alla igen!!

Hola

Hejhej!
Hur mår ni?? Jag mår toppen. Skolan blir bättre för jag börjar äntligen få vänner och hittar runt själv i skolan nu, swag. Först vill jag säga grattis på 40-årsdagen till min pappa som fyller år idag, det är 24 september i Sverige nu men här är det fortfarande 23 september, så grattis pappa!!
 
Skolan idag var ganska chill, inte fått så mycket läxor så det najz. Fast ska ha ett test imorgon om tennis regler, wish me luck! Kan typ inget hehe.. I alla fall, idag efter skolan så gick jag och Zoe på en zumba class and it was sooo fun, tror vi ska gå varje måndag nu :D I lördags var jag at the mall med Zoe, Abby, Stephen & Anna, vi skulle leta efter homecoming grejer och jag hittade en homecoming dress, so exciteeed :D Sen på söndagen så fyllde min värd lillasyster 8 år så hon hade ett kalas! Nu sitter jag på mitt rum och chillar, ska strax sova! Imorgon ska jag och en till tjej hålla en liten lektion för the kindergarden kids typ, vi ska prata om fiskar och så med de haha! Hörs imorgon, byyyee ♥

Och jag vill bara säga ett stort tack till min underbara mamma och pappa ännu en gång som gett mig denna chansen att åka iväg på mitt livs största äventyr. Jag är så himla tacksam!!  Ni är bäst!!

Till Clara Rosén

Hej Clara, denna är till dig! Hittade den i en affär och tänkte att du skulle gilla den, enjoy <3<3
Du kan ju ha den i skolan och så :) HAHAHAHA

One week in the states

Idag har jag varit här en vecka. Shit vad fort det har gått. Har haft det både bra och lite jobbigt här och där med hemlängtan och så men mest har jag verkligen haft det bra! Har världens snällaste värdfamilj som alltid hittar på roliga grejer och även börjat få vänner i skolan så det känns bra :) Idag efter skolan så åkte jag och Zoe på någon art thing, typ en gata där affärer har massa utställningar eller ngt sånt och det var helt okej! Sen kom Robin och hämta oss så åkte vi till en affär och jag köpte Reese's Buttercups (mamma du vet att jag älskar de!!) och Swedish Fish, så goooott med godis. Kommer gå upp typ 100 kg här men som tur är så är min värdfamilj nyttiga once in a while så det är grymt! Ibland är det skräpmat och ibland lite nyttigare. Imorgon ska jag to the mall med massa andra utbytesstudenter och leta efter klänning för homecoming, so excited!! It's gonna be a gr8 day m8!
<333333333333
 Caramel frappe med grädde på, såååå god!

A+

Heeey!
Idag hade vi redovisning i Foods & Crafts (hemkunskap) och jag fick A+!!! Yaaay, so happy :D Har världens snällaste lärare, vi kallar henne Mrs. Mears! Här säger man inte lärarnas förnamn utan man säger efternamnen.
Måste bara säga att det är en sak jag älskar med skolan och det är att man alltid får komplimanger! Får alltid komplimanger för mina kläder, mitt hår eller att min engelska låter bra, blir alltid så glad :D I alla fall, när skolan var slut så gick jag, Zoe och Delia to the school gym och gymmade lite! Efter det så satt vi kvar i skolan lite och pluggade och sen hämtade Robin (värdmamma) upp oss vid 6 och kom hem för en stund sen, ska baka paj med Robin nu! Så, byeee!! Saknar er alla hemma ♥♥
A+, yaay! Man ser inte så bra på bilden men ändå! ;)

Hemlängtan

Tjenis!
Idag var en ganska jobbig dag för mig, haft jättemycket hemlängtan och kände gråten i halsen hela skoldagen typ.. Men smsade lite med mamma och då kändes det bättre! Idag var det Activity Day vilket betyder att vi slutade 14.40 istället för 15.11, och det var för att alla seniors skulle till aulan för information om colleges and universities, men eftersom jag bara är här en hel semester (1 år) och åker tillbaka till Sverige till sommaren så slapp jag det, så jag och Zoe och några andra utbytesstudenter satt i the cafeteria och pluggade, får läxor varje dag här -.- Robin (värdmamma) hämtade oss halv 6 och hon hade köpt jättegoda mackor till oss, nästan som subway men dessa var mycket godare! Sen åkte  vi hem, åt glass och nu sitter jag på mitt rum och har pluggat lite och kollade på första avsnittet av Geordie Shore säsong 7 som började denna veckan, looove it! Ska sova snart, skriver någon dag snart igen, kraaam ♥

Mini chocolate chip cookies, sviiiiin goda!!

Första och andra skoldagen

Hej!
Sorry att jag inte uppdaterade om första skoldagen igår men fick läxor redan första dagen så tog tag i det först.
Ja, vad ska jag säga om första skoldagen? Det var verkligen inte lätt, hade inte en bra första dag.. Hade svårt att hitta, är också ganska blyg så pratade inte med så många heller. Var ganska ledsen när jag kom hem så mailade med mina föräldrar och Skypeade med Lois och då kändes det bättre, fick bra råd av både mamma och pappa och Lois. Så andra dagen var mycket bättre, försökte att prata mer med folk idag och får ofta komplimanger för min engelska, de säger att det låter som att jag kommer från USA så det är jag glad över :D Och hittade alla klassrum idag också, och har faktiskt inte kommit försent en ända gång och det är faktiskt bra för att vara ny!
Skolan här är verkligen annorlunda om man jämför med skolor i Sverige, man får jättemycket läxor och har typ quiz 2-3 gånger i veckan men det är ganska lätt, förutom matten. Den är sviiin svår men jag ska försöka några dagar till annars så får jag nog byta till en enklare hehe.. Jag börjar 8 varje dag och slutar 3.11. Jag vet det är en as konstig tid att sluta exakt 3.11, varför inte 3.10 liksom haha?? Och sen har man 4 min efter varje lektion och gå till sitt skåp hämta böcker och gå till nästa lektion så det är jättestressigt och alla är i korridoren samtidigt och sen när klockan ringer så ska man vara i klassrummet! Lunchen är en halvtimme så det är helt okej! Gillar mina klasser som jag tar speciellt 'Foods & Crafts' för där får vi laga mat och baka :D Så ja, skolan är verkligen annorlunda här haha!
 
Idag efter skolan så tog jag och Zoe bussen to down town Appleton och gick till ett gym som heter YMCA, har gratis gymkort där för jag är utbytesstudent så det är fett bra!! Så nu ska jag plugga lite och ska försöka lägga mig tidigt idag, går upp ca 06.30 varje dag och åker härifrån 07.20 typ! Vi får skjuts varje dag, yaay!
Later skater!
 
P.S Saknar alla så mycket där hemma, hoppas ni har det bra! Ni får gärna kommentera, det gör du bra mamma! Du är den enda som kommenterar haha, men det är bra! Vill ha kommentarer :D D.S
 
At the gym! Ser verkligen bra ut när jag håller en pepsi haha, inte så nyttig här heheee 

Shopping

Helloooo!
How are u guys?? I'm good!! Börjar komma in i engelskan nu, har även kommit på mig själv tänka på engelska ett antal gånger så det är bra!
Idag så var vi i kyrkan först, det var helt okej. Brukar ju inte gå till kyrkan alls hemma i Sverige men det är en upplevelse här i USA så det var faktiskt ganska skoj! Efter det så åkte jag to the mall med min värdlillasyster, min värdsyster från Kina och min värdmamma. Vi fixade ett nytt sim kort till min mobil så nu har jag amerikanskt nummer, yaay! Efter det så mötte vi upp Zoe's (värdsyster från Kina) kompis och shoppade lite grann. Vi shoppade i tre och en halv timme!! Var så trött efter. After that Robin picked me and Zoe up and we went home! Vi lagade mat och gjorde persika paj. Och mamma och pappa ni känner mig riktigt bra och vet att jag verkligen inte gillar paj men persika paj är faktiskt jättegott!!
 
Nu sitter jag på mitt rum och väljer kläder till imorgon, ska packa min skolväska och så inför imorgon. Det är ju min första dag imorgon och jag sååå nervös!! Skriver om första skoldagen imorgon, wish me luck!!

Älskar shoppingen här, mycket bättre än i Sverige!!!

Frammeeeee

 Heeej nu är jag framme i Appleton, Wisconsin. Allt är jättebra och värdfamilj är jättesnälla! Huset är stort och fint och de har en jättestor trädgård med en egen damm, hur coolt?! Saknar er alla jättemycket hemma :( Har jättemycket hemlängtan.. Men har det i alla fall bra här. Har precis käkat lite, Robin (min värdmamma) gjorde jättegoda sandwiches, jummyyyy!! Lite senare idag kanske jag och hela värdfamiljen ska gå på sån där ute bio, där man sitter i sina bilar och kollar på film, fett coolt. Nu ska jag packa upp och sååå! Skriver senare annars skriver jag imorgon, hejdååå!!

Påväg

Påväg till flygplatsen nu med hela familjen. Vart jätte ledsen hela morgonen. Kommer bli jobbigt att säga hejdå.. Nästa gång jag skriver är jag i USA, helt sjukt! Ha det bra här i Sverige, vi ses!

Imorgon åker jag!!

Som rubriken lyder så åker jag imorgon! Sa hejdå till mina bästa bästa vänner idag, det var jättejobbigt och alla grät.. Kommer sakna er!! Efter jag sagt hejdå till dem så åt jag på restaurang med familjen, kommer sakna de så mycket.. Jag och mamma grät lite innan vi åkte till restaurangen :( Kommer vara jätte ledsen imorgon när jag ska säga hejdå till familjen.. Trodde inte det skulle vara såhär jobbigt! Nu är allt färdigpackat i alla fall, ska upp kl 4 imorgon och sedan åka mot Landvetter kvart i 5! Skriver ett litet inlägg när jag är på Landvetter..

Irriterad

Nu ska jag tydligen inte åka förens nästa vecka tror och hoppas de på STS. På något konstigt vis känns det som att jag inte kommer åka alls till USA.. Min skola i USA började för två veckorsen och jag har en värdfamilj så jag fattar inte vad problemet är, har missat massa i skolan och kommer missa ännu mer! Men tar det ändå på ett positivt sätt för då har jag mer tid med familj och vänner <3

Världens bästa vänner

Igår träffade jag mina fyra bästa vänner Ella, Clara, Sara och Lisa på en liten fika, där satt vi och tjöta och käkade! Sen gav de mig en jättefin bok fylld med massa roliga och fina bilder på oss fem, grät såå mycket det slutade med att alla fem grät. Gud vad jag kommer sakna er mina bästa bästa kompisar. Efter fikan så åkte jag Ella och Clara på bio, vi såg den sista Snabba Cash filmen, Livet Deluxe. Fy satan vad bra den var, den bästa av alla tre filmerna! Vill se den igen!!
 
Det är så himla stressigt de här sista dagarna innan man ska åka, jättemycket släkt att säga hejdå till och massa fina vänner och säga hejdå till också. Imorgon ska jag och mamma fika med min moster och min lilla kusin och säga hejdå till de också..
Den fina boken jag fick!

Några sidor ur boken! Hela boken var fylld med underbara bilder!

Prezzies

 
Jag och mamma har fixat presenter till värdfamiljen nu. Nu är allt fixat inför USA har köpt allt det sista som behövs! Nu är det bara att vänta på ett avresedatum :) 
 

One Direction





Delstatsgrannar

Hej svejs!
Idag på morgonen ringde min kompis Lois mig, tänkte då att nu har hon äntligen fått placering och självklart var det en placering hon fått! Är så glad för hennes skull, hon kommer bo i Michigan som är delstaten bredvid Wisconsin så vi kommer vara delstatsgrannar, lite coolt ändå!! Hon åker redan idag vilket betyder att vi inte hinner ses men vi kommer skypea och så såklart! Mitt avresedatum är fortfarande oklart, fick bara veta att jag åker denna veckan. Även mailat lite med min värdmamma och allting verkar jättebra :)
 

September


RSS 2.0