Track and field

Registrerade mig idag inför the track and field season idag, så jag har nu joinat Foxes Track and Field team. Practice starts march 11th! Gick ju i friidrott när jag var 10, ett jäkla tag sedan, men jag kommer ihåg att jag älskade det så nu bestämde jag mig för att joina laget här i skolan. Man kan välja att inrikta sig på massa olika saker men jag kommer köra 100 m eller 800 m springning, eller kul stöt. Är så taggad!!
Track and field

Saturday

 


Day off

Fredag idag och ingen skola, woho. Det var typ som en studiedag idag så det vart fett nice. Vart ensam hemma hela dagen då mina värdföräldrar har jobbat och Rachel har vart i skolan men min värd mamma ringde nyss och vill äta på GingeRootz och frågade om jag ville följa med och självklart tackar jag inte nej till kina mat. Så hon kommer och hämtar mig om en halvtimme från sitt jobb så åker vi till restaurangen. Är faktiskt riktigt hungrig, har vart lat idag och inte ätit något hehe..

Sick

Är hemma från skolan idag. Är sjuk.. Förkyld, trött och bara allmänt hängig. Igår fick vi åka hem kl 1 från skolan för det snöade så mycket så vägarna blev farliga att köra på så det var nice! Förut kom mitt paket också, tröjan jag beställde i lördags från ASOS, min favorit hemsida. Älskar tröjan!!

Wisconsin modet

Skulle ju skrivit om modet här i Wisconsin för ett tag sedan men det blev aldrig av, så jag gör det nu.
Vad ska man säga? Modet här är väldigt väldigt simpelt. Det är väldigt laid back med andra ord. Det är väldigt många tjejer som har tofflor i skolan, uggs är också väldigt populärt eller minnetonka ballerina. Sen är Miss Me jeans de mest populära jeansen, alla har dem. Väldigt många har också over size hoodies, eller Green Bay Packers hoodies eller shirts (Green Bay packers is our famous football team here in Wisconsin). Det är väldigt populärt med hunting här, många elever i skolan gör det också, så ibland har de på sig sina kamouflage jackor eller tröjor i skolan vilket är lite lustigt tycker jag haha. Och sen är North Face jackor och fleece tröjor poppis också! Enkelt.
 

Crepezzzz

Hjälpte till att göra crepes och de blev faktiskt jättegoda. Lite ojämna blev de men smarriga! Har bara ätit crepes med nutella innan men nu hade vi persika sylt, massa grädde och karamellsås på, sååå gott!
Robin kom hem med massa tvålar också efter yogan, hennes kusin gör sina egna tvålar så jag fick också en tvål. Men hur coolt att hon gör sina egna tvålar ändå?!
Jag och min värdmamma!

It's sunday man

Klockan är 12 på dagen och solen skiner, himlen är klar blå och snön glittrar så där fint ni vet. Fortfarande kallt ute men det är så fint ute idag! Sitter fortfarande i min pyjamas och slö skriver på en uppsats som ska in imorgon, U.S Government, och lyssnar på svensk radio på datan.  Pratade också nyss en liten stund med min mamma, jag saknar min familj jättemycket.. Men det är alltid så himla kul att prata med dem! :D
Robin är i alla fall iväg på yoga men snart är hon hemma igen och då ska hon och Korey göra Crepes med frukt och grädde till lunch, mumzzzzz.  Och igår när jag satt vid datan beställde jag hem en jättegullig tröja från ASOS, den kommer någon gång nästa vecka, längtar!!
Image 3 of ASOS Sweatshirt with Mickey and Minnie Comic Print
Tröjan jag beställde!

Valentine's Day

Min alla hjärtans dag var fylld med skratt, skratt och massa mer skratt. Hade så himla kul! Efter skolan åkte jag hem till Angela med Anna, Pascaline och Seo-Young (hon är från korea). Vi tog skolbussen dirr efter skolan. Hemma hos Angie så satt vi bara och pratade och hängde. Sen körde hennes mamma oss till Asian Garden (kina buffet, obviously) och där satt vi i två timmar och skrattade och tjattrade på hela tiden haha! Efter det gick vi till bion som låg two blocks away, tog ca 10 min att gå! Vi såg that awkward moment med Zac Efron och den var så jäkla rolig, skrattade så mycket så jag kissa på mig nästan typ haha! Och efter det åkte vi hem till Pascaline för sleep over, vi spelade just dance, åt massa skittles och hade tjejsnack! Bra alla hjärtansdag med andra ord :) Var lite ledsen för att jag missade min lillebrors födelsedag men det kommer fler födelsedagar! Nu är jag i alla fall hemma och ska äta middag och efter det ska hela familjen ha spel kväll, hörs snart igen!

Grattis på födelsedagen Max!

Nu är det den 14 februari hemma i Sverige så grattis på födelsedagen världens bästa lillebror som fyller 9 år idag. Saknar dig så himla mycket men snart ses vi igen!!

<3

Freshman-Senior Buddy week

Heeeeeeeeeeej!
Sorry att jag inte bloggat men alltså denna veckan har vart så  mycket saker att göra och det har vart en helt sjukt rolig vecka i skolan också! Och i söndags var det ju också Culture and cuisine, ska lägga upp bilder men väntar bara på att min sega kompis ska skicka dem någon gång, hon knäppte några kort med sin system kamera så de kommer upp på bloggen så småning om. Men tillbaka till denna veckan. Denna veckan vart det freshman-senior buddy week så alla seniors blev ihop parade med en freshman i måndags (för er som inte vet så är freshman de yngsta i high school, det går från freshman-sophomore-junior-senior, så freshman är som nionde klass hemma i Sweden) så skulle man lära känna sin buddy lite, min buddy hette Liesl och hon är hur snäll som helst! Sen i tisdags var det dress like your buddy så vi hade likadana kläder på oss och alla andra hade likadana kläder som sina buddys haha! Och sen igår (onsdag) så var det ''olympics''. Man tävlade med sin buddy mot alla andra, så var det 6 olika stationer. Den första stationen skulle man sjunga en låt, de spelade en snutt av en låt och om man kunde sjunga en bit resten av låten fick man 10 poäng och detta var inför alla andra!!! Var as nervös haha men det var jättekul! Sen andra stationen var try to complete silly things in 60 seconds en av de var t.ex att man skulle stack up five dices on a popsickle stick, lite random men ändå! Tredje var basketball shoot, man skulle kasta i korgarna och träffade man fick man poäng. Fjärde var trivia quiz, femte var art competition man hade 15 min att rita sig själv och sin buddy och som tur var kunde Liesl måla bra och sen var det en scavenger hunt och man skulle springa runt i skolan och leta upp svar till olika frågor och det var i alla fall hur kul som helst! Och idag var det treat your buddy, jag fick kakor och en liten skylt och jag gav henne godis :) Sen imorgon är det awards, top 3 buddies som fick högst poäng i the ''olympics''. Americans är väldigt kreativa som hittar på något sånt här ibland men det var i alla fall en rolig vecka :D Imorgon är det ju Valentine's Day så efter skolan ska jag äta kina buffet och sen gå på bio med några kompisar och efter det ska vi ha sleep over! Grym vecka!! Och har btw vart här 5 månader idag, tiden flyger iväg!

Foxes vs. Mustangs

Hej svejs!
Har inte bloggat alls denna veckan för jag har inte haft tid men seriöst, ska uppdatera bättre. Idag efter skolan så följde jag med Mara hem efter skolan, vi tog the school bus hem till henne som tog 40 min. Hemma hos henne åt vi pizza och ladda upp inför the basket ball game som var ikväll. Hennes mamma körde oss tillbaka till skolan runt halv 7 där vi mötte upp resten av högen. Idag spelade our girls team, vi spelade mot Little Chute Mustangs och vi vann!! 53-28 blev det så atte arrå. Vårt girls basketball team är svin bra, vi har bara förlorat en match under hela säsongen. Bra fredag!
 
Imorgon ska jag åka och handla med Robin för att på söndag så är det Culture & Cuisine. Vilket är att alla utbytesstudenter ska laga en maträtt som är populär från deras länder och självklart ska jag göra svenska köttbullar, allas favorit! Så på söndag ska jag representera Sverige stolt med flagga och mina köttbullar. Så kommer det massa folk som smakar allas mat och frågar massa frågor om våra länder så det ska bli kul. Våran counselor, Mrs. Gucinski, sa att det kommer runt 300 pers?! 300 köttbullar?! Men hon sa att eftersom jag är den enda från Sverige så är det omöjligt för mig att göra så många så ska göra så många jag kan, Foods and Crafts klassen ska också göra Swedish Meatballs så har fått lite hjälp! Efter vi har handlat ingredienserna imorgon ska hela familjen antingen åka skridskor och sen äta ute eller gå på bio för vi firar imorgon att det var 7 år sedan de adopterade Rachel från Filippinerna, min värd lillasyster, hon är 8 år :) De firar det varje år med att göra något hela familjen så det känns kul att få ta del av det! Hörs snart igen!! Skickar bamsekramar till er hemma!!
Flickr Photo Download: zweden/sweden
Sverigeee <3<3

Seahawks vs. Broncos

Grattis till Seattle Seahawks som vann årets super bowl. Super bowl is a big thing here in America, det är typ som en högtid haha! Det är i alla fall en gång om året och det sänds på alla sportkanaler och det är finalmatchen inom USA:s nationella liga i Amerikansk football och i år spelade Seattle Seahawks vs. Denver Broncos. Bruno Mars uppträdde också i året Super Bowl, han är grym! Förra året uppträdde Beyoncé och hennes uppträdande var ju typ legendariskt!!

The O.C

Idag är en sån dag då jag inte tänker göra någonting. Tror jag håller på att bli sjuk för jag är jättetrött och blivit förkyld igen.. Har börjat kolla på the O.C igen från början, älskar den serien! Så aa, dagen idag består av O.C marathon och äta kakor som jag och Rachel bakade i fredags! Ha en chill söndag, för det ska jag :)
Untitled
With Love & Lipstick

Tjingtjong

Hej :P xD
Idag var det faktiskt a dance in school men jag skippa den idag för tydligen så är den inte alls lika speciell som homecoming eller prom och inga av mina kompisar skulle gå så jag ba, äh jag bangar. Tillbringade istället min lördag med min värdfamilj, vi gick på en hike i snön i skogen och sen åkte vi pulka haha! Ramlade såklart ur pulkan så klumpig som jag är så har skit ont i huvudet men skitsamma! Nu är det så att jag såg att mello börjat igen så ska kolla på mello på min laptop och dricka apelsin juice (standard) och äta chex mix muddy buddies, omg de är så goda. Det är typ små kakor eller något med peanut butter och choklad. Imorgon tänkte jag göra ett inlägg om modet här i USA, alltså hur ungdomarna här klär sig. Väldigt annorlunda jämfört med Sverige haha. Hörs imorgon :)

RSS 2.0