St. Nicholas day

Hi friends!
Idag är det St. Nicholas day som alltid firas 6 december och det är mest en högtid för barn då ''St. Nicholas'' kommer med presenter till barnen som läggs i jul strumporna. Man brukar ju göra det på jul men de gör det typ en gång innan jul också, eller jag fattade inte riktigt haha! Men i alla fall, i morse när jag vaknade så hängde det julstrumpor over the fire place och i min jul strumpa låg det choklad, iihh älskar choklad!! Åkte sen till skolan, normal skoldag, åt tårta i min Foods & Crafts class för vi håller på med cake decorating och vi ska ha en tävling och den som har bäst tårta vinner och jag och min kompis från Frankrike har bestämt oss för att göra en tårta tillsammans och vi ska vinna!! Efter skolan så hämtade min värd mamma & värd pappa upp mig & Zoe så åkte vi och hämta upp pizza (standard) och åkte sedan hem till grandma Linda's house för hon fyllde 62 år idag så vi firade henne med pizza ,cookie cake och julgrans pynt och jul musik, hela släkten var där så det var kul. Kom hem för en liten stund sen och ska kolla på lite big bang theory.
Idag var det basketball game på skolan också, det var home game men jag kunde ju inte gå på den men mina kompisar gick och de berättade att vi förlora haha... Bamsekramar till er hemma :)
A massive cookie that is a cake, it was so delicious! It says Happy Birthday Nana (grandma)
The christmas tree we decorated. And tomorrow me and my host family are decorating our tree at our house!  

Kommentarer
Postat av: Mamma

Men Gud vad mysigt ni har det :D De kunde inte gett dig en bättre present än choklad och den är väldigt fancy. Hoppas den var god :D Bamsekram tillbaks

2013-12-07 @ 17:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0